Fodbold - Tele Idræts Klub TIK

Gå til indhold

Hoved menu

Fodbold

Aktiviteter

Holdledere

Fodbold
Ivar Sørensen
Telefon: 20971638
E-mail:
ivarsorensen@hotmail.com

Assisterende holdleder
Jan Rasmussen
Telefon: 61786740
E-mail:
gaderas@brygge.dkHvis du vil se kampprogram, stilling m.v. for fodboldholdet så klik på
www.kfiu.dk


Sæsonen 2012

De gamle kan endnu. Resterne af den engang så stolte fodboldafdeling i TIK, gjorde det glimrende i den forgangne sæson. Det blev til en flot tredjeplads ud af ti hold. 33 point blev det til, og vi smed endda 3 dumme point mod nummer sjok KHC fordi vi ikke kunne stille hold.

Der bliver kæmpet forbilledligt af den faste stamme på 5-6 spillere, suppleret med en enkelt eller to der lige kan den dag, eller ikke er skadet. Vi røg ud af den første pokalkamp, men vi mødte også et veteranhold der er blandet med superveteranerne i lodtrækningen.

I foråret spillede vi kampe med kun seks mand, og pointhøsten var også derefter. Bedre gik det i efteråret. BRC"s ( Brøndby pakkecenter) veteranhold måtte lukke ned på grund af manglende spillere og her fik vi to gode spillere som var med nogle kampe. Bl.a. slog vi Lufthavnen, der stod til at vinde turneringen, i en af de sidste kampe. De måtte overlade førstepladsen til SAS.

En stor tak til de sidste trofaste tikfodboldspillere og til dem der gav et nap med i ny og næ.

Vi kommer igen til næste sæson og om alt går efter planen, med et endnu bedre resultat end denne sæson. Et stort TIKKE-TAKKER og vel mødt næste sæson.

Torben Hansen, holdleder.

Ps. Vi kan stadig bruge nogle gamle spillere, så kom frem af busken hvis benene er til det.


Tilbage til indhold | Retur til hoved menu