Petanque - Tele Idræts Klub TIK

Gå til indhold

Hoved menu

Petanque

Aktiviteter

Oplysninger fås ved henvendelse til:

Bestyrelsen eller holdlederne.

TIK – petanque sæson 2014
I skrivende stund (september 2014) har vi lige afviklet den sidste kamp i år. Derefter afslutning med spisning og præmieoverrækkelse i Valbyhallen.

Sæsonen har været lidt anderledes end sidste år, idet forårssæsonen er blevet afviklet med kun 1 kamp mod hver modstander.
For at afgøre den endelige placering i rækken har nr. 1-5 efter forårssæsonen skullet spille mod hinanden og nr. 6-10 mod hinanden.
Som nr. 10 var der ikke chance for medaljer, men vi fik da revancheret os noget, idet vi havde 2 fine sejre med 3-0, så vi endte på en 7. plads.

I denne sæson har vi fået tilført en ny spiller, nemlig Benny, så vi har været 7 spillere. Da der kun skal bruges 3 spillere til en kamp, er der ikke blevet så mange kampe til hver, men det har også i år været meget hyggeligt at være sammen og møde andre, der har samme interesse.

I næste sæson er der flere TIK’ere, der har meldt sig, så vi stiler efter at danne 2 hold. I løbet af oktober inviterer vi interesserede til en sammenkomst, hvor vi starter med at spille petanque og derefter spiser sammen.

For interesserede er der her et link til Firmaidræt Petanque:  
http://fskbh-petanque.dk
Her kan resultaterne følges, når turneringen starter.

Birger

TIK petanque sæson 2013
Her i februar måned, hvor der stadig er frost og sne, er det måske lidt tidligt at tænke på den nye sæson i petanque, men planlæg-ningen er allerede i fuld gang i Firmaidræt Storkøbenhavn. Alle 6 tidligere TIK petanquespillere har meldt sig på banen, og vi har derfor igen tilmeldt et 3-mandshold. Kampprogrammet starter i uge 14, og i skrivende stund kender vi ikke vore modstandere og de enkelte kampdage, men vi glæder os til at komme i gang igen.

For interesserede er der her et link til Firmaidræt Petanque:
http://fskbh-petanque.dk
Her kan resultaterne følges, når turneringen starter.

Vel mødt til en ny petanque sæson!

Birger
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu